Powered by Smartsupp

Herroepingsrecht

Indien u graag een bestelling wilt retourneren is dit mogelijk. Wanneer het geleverde product niet bevalt kunt u hierover een melding maken door ons een maitlje te sturen via de contactpagina. U heeft tot 14 na aankoop het recht om hiervan een melding te maken bij standaard producten.

Wanneer de annulering definitief gemaakt is ontvangt u van ons het volledige aankoopbedrag terug zodra wij de geleverde producten retour ontvangen hebben. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant zelf en bedragen doorgaans €6,95 per pakket.

Pakket beschadigd? 

Helaas kan dit wel eens gebeuren. Mail ons daarom eventjes wat foto’s van het product en de beschadigde verpakking en dan zullen wij zo snel mogelijk een passende oplossing bieden. In het geval dat het product beschadigd is door de vervoerder zorgen wij dat er zo spoedig mogelijk een nieuw pakket uw kant op komt.

Gepersonaliseerde poster gekocht? 

Wanneer u een poster heeft besteld met daarop een personalisering zoals naam, datum of andere eigen tekst is het herroepingsrecht niet geldig. Bij deze bestellingen is retourneren dus ook niet mogelijk. Alleen als de bestelling beschadigd is kunnen wij hiervoor een oplossing bieden.

Winkelwagen
Scroll naar boven