Powered by Smartsupp

Feyenoord – De Kuip Rotterdam

Vanaf 24,99

& gratis verzending

Eén van de meest opvallende posters in deze collectie is die waarop De Kuip in al zijn majestueuze glorie prijkt te midden van de dynamische stad Rotterdam.

Gegarandeerd veilig afrekenen

De Kuip Rotterdam poster

Eén van de meest opvallende posters in deze collectie is die waarop De Kuip in al zijn majestueuze glorie prijkt te midden van de dynamische stad Rotterdam. De poster vangt het karakter van zowel het stadion als de stad op unieke wijze. Met de imposante boogconstructies die de hemel lijken te omarmen en de lichten die ‘s avonds schitteren als sterren, wordt De Kuip afgebeeld als een tijdloos monument van sportiviteit.

De omliggende skyline van Rotterdam vormt een indrukwekkend decor voor het stadion. De moderne architectuur en de iconische Erasmusbrug contrasteren met de historische betekenis van De Kuip. Het samenspel van oud en nieuw, vertegenwoordigd door het stadion en de stad, illustreert de diepgewortelde connectie tussen Feyenoord en Rotterdam.

Deze poster dient als een herinnering aan de rol die De Kuip speelt, niet alleen als een sportlocatie, maar als een symbool van trots voor de stad en haar inwoners. Het is een visueel eerbetoon aan de onlosmakelijke band tussen het stadion en de gemeenschap die het met passie en vreugde vult bij elke wedstrijd en evenement.

Formaat:

A4, 30 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 70 cm

Extra's:

Geen extra's, Houten lijst (zwart), Houten lijst (eiken)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feyenoord – De Kuip Rotterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven